Leren Team Coachen gebaseerd op Verbindende Communicatie

Leren Team Coachen gebaseerd op Verbindende Communicatie

Teamcoaching TC1 – Het begeleiden van teams in hun ontwikkeling gebaseerd op Verbindende Communicatie en systeemdenken.

Doelgroep
Coaches, Consultants, Projectleiders, leidinggevenden en HR Professionals op academisch denk- en werkniveau.


Doelstelling
U wilt gebaseerd op de 11 ICF coach competenties leren, hoe u een groep ‘los zand’ tot een eenheid smeedt; uw huidige teamaansturingswijze toetsen of leren hoe u een team creëert dat zich gemotiveerd en betrokken voelt en daardoor bijna als vanzelfsprekend het eigenaarschap opneemt voor het realiseren van de teamdoelen.

U wilt leren hoe u ontwikkeling brengt in het huidige denken en daarop gebaseerd het huidige handelen van uw team, teams die u begeleidt en/of projectgroepen. Leren ‘team coachen’ is het leren omgaan met de eigenheid van de teamleden en het inzichtelijk maken van de door u en hen gecreëerde eigen ‘teamcultuur’. Door het bespreekbaar maken van deze inzichten leert u het team te leiden in hun ontwikkeling naar optimale samenwerking. U leert de paradox ‘sturen door loslaten’ te hanteren.


Werkwijze en opzet van het programma
Deze opleiding omvat 3 dagen. Theorie en toepassing van de theorie wisselen elkaar af. We starten dagelijks om 09.30 uur en eindigen om 17.00uur. Vanaf 09.00 staan de koffie, thee, fruitsap en koffiekoeken voor je klaar.

Deze opleiding is een kennismaking met de mogelijkheden van het coachen van teams. Hierin krijgt u een grondige kennis aangereikt, waardoor u gemakkelijk het ontwikkelingsniveau van een team kunt inschatten, u uw eigen gedrag hierop kunt afstemmen en het team leert te coachen op hun gedrag.


Focus vooraf 
Vóór aanvang van de Teamcoaching opleiding ontvangt u een zogenaamd ‘leerdoelformulier’, zodat u met een duidelijke focus instapt in de opleiding.


Aan de orde komen/Onderwerpen zijn:


Data

N.n.b.


Looptijd van de opleiding
De opleiding omvat 3 dagen:      
Dag 1: van 09.30 tot 17.00 uur
Dag 2: van 09.30 tot 17.00 uur 
Dag 3: van 09.30 tot 17.00 uur


Certificaat
Aan het einde van iedere opleiding ontvangt u een certificaat.


Plaats  
De Oude Abdij in Kortenberg. De exacte adresgegevens en routebeschrijving ontvang je bij inschrijving.


Prijs
Zelfstandigen en KMO’s komen in aanmerking voor een subsidie van 50% via KMO-Portefeuille. De prijs bedraagt  € 1575 inclusief, het boek "Help, ik coach teams" geschreven door Marijke Lingsma, koffiepauzes en lunches. 

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Prijs Voor Nederlandse deelnemers

Bent u woonachtig in Nederland? Tussen Nederland en Belgie is geen BTW verschuldigd, als u of de organisatie waar u werkzaam bent over een Nederlands BTW-nummer beschikt. 

Inschrijving
Inschrijven voor deze opleiding kan op verschillende manieren:

- U stuurt een e-mail naar info@jennygiezeman.be.
- U belt Jenny op het nummer 0479/21 70 36.

Voor uw eventuele inhoudelijke vragen, kunt u contact opnemen met de trainer Jenny Giezeman op: 0479 21 70 36 of jennygiezcoach@gmail.com. Na dit eerste contact wordt uw inschrijving schriftelijk door ons bevestigd en ontvangt u tevens het leerdoelformulier en een routebeschrijving.

Ontwerp: e-grafisch ontwerp
Realisatie: Franckx Design & Multimedia