Introductietraining Geweldloze/Verbindende Communicatie - 'De Vijfdaagse'

Ben je enthousiast over Geweldloze/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief - met een vaste groep - aan de slag? Dan biedt deze nieuwe introductietraining 'De Vijfdaagse' je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

Je krijgt 2 blokken van 2 aaneengesloten trainingsdagen, met circa 3 weken tussenpoos. Daarna een afsluitend blok van een trainingsdag. Via opdrachten tussendoor en intervisie met andere deelnemers werk je volop aan de toepassing van het geleerde in de praktijk.

Deze training integreert onze introductietraining 'Geweldloze/Verbindende Communicatie' en de verdiepingstraining 'De impact van empathie'. Daarnaast is er een extra dag voor maatwerk, verdieping en inspiratie. Vanuit 'De Vijfdaagse' kun je direct doorstromen naar de jaaropleiding 'De Reis'.

Inhoud

Tijdens de training leer je (via rollenspellen, theorie, oefeningen):

Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen (werk)situaties. Tijdens de training bouw je voort op wat je in de praktijk hebt kunnen oefenen.

Met als resultaat

Meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega's in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Geweldloze/Verbindende Communicatie wil integreren in z'n dagelijkse leven.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Jenny Giezeman. Internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie Locatie:

Praktische informatie

De prijs voor particulieren bedraagt € 650. De prijs voor zelfstandigen en KMO's is € 925 en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 1775 (beide vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch.
De training is van 9.15-16.30 uur.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie

Bel voor administratieve vragen +31 10 465 00 68, inhoudelijke vragen +32 479 21 70 36 of mail ons voor meer informatie.

Ontwerp: e-grafisch ontwerp
Realisatie: Franckx Design & Multimedia