Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Coach opleidingen

Coachopleidingen

 

Introductie workshop
(In company)

Een aantal keer per jaar geven wij een ééndaagse kennismakings workshop coaching. We doen dit om je de mogelijkheid te geven kennis te maken met ons, onze werkwijze en onze visie op coaching.

Coachen wat is het wèl, wat is het niet? Mini-introductie in systeemdenken: herkennen van gedragspatronen 4 Succesfactoren in coaching:

  • Omgaan met het spanningsveld tussen managen en coachen.
  • Kennismaken en oefenen met enige basiscompetenties in coaching.
  • Coachen en ontwikkelen op 3 niveaus: doen – denken – willen.
  • Informatie over onze coachingsopleidingen (indien gewenst).

Lees meer >>

Leergang Verbindend en Professioneel Coachen
(11 dagen)

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit tot ‘empowerment’ door hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gevoelens/behoeftes en voor hun gedrag. Daarbij ondersteunt Verbindende Communicatie om daadwerkelijk te luisteren naar jezelf en anderen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van coachen: de gecoachte ondersteunen om haar/zijn potentieel te ontwikkelen door bij te dragen aan bewustzijnsontwikkeling.

In de Leergang Verbindend Coachen ondersteunen we jou om zelfstandig te leren coachen. Hetzij als hoofdactiviteit, hetzij als onderdeel van je werk binnen een organisatie. Je krijgt de kans om te oefenen met alle facetten van het coach-vak.

Meer informatie Leergang in Nederland >>

Meer informatie Leergang in België >>

Teamcoaching
(In company)

Wil je leren hoe je een groep ‘los zand’ tot een eenheid smeedt; je huidige teamaansturingswijze toetsen of leren hoe je een team creëert dat zich gemotiveerd en betrokken voelt en daardoor bijna als vanzelfsprekend het eigenaarschap opneemt voor het realiseren van de teamdoelen?

Wil je leren hoe je ontwikkeling brengt in het huidige denken en daarop gebaseerd het huidige handelen van je team, teams die je begeleidt en/of projectgroepen?

Leren ‘team coachen’ is het leren omgaan met de eigenheid van de teamleden en het inzichtelijk maken van de door jou en hen gecreëerde eigen ‘teamcultuur’. Door het bespreekbaar maken van deze inzichten leer je het team te leiden in hun ontwikkeling naar optimale samenwerking. Je leert de paradox ‘sturen door loslaten’ te hanteren.

Lees meer >>