Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Executive Coaching

Executive Coaching

Wat is het?
De term “executive” verwijst naar het niveau binnen de organisatie, de term“coaching” verwijst naar de rol van de begeleider. Een “executive” is een topmanager, bestuurder en/of ondernemer. “Coaching” is het begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelingsproces.
Het doel van executive coaching is het versterken van jouw persoonlijke en professionele leiderschap. Een executive coach kan je helpen om jouw eigenheid in je rol als topmanager of ondernemer meer tot uitdrukking te brengen. Hierdoor kun je werkelijk vanuit jouw eigenheid jouw leiderschapsrol opnemen. Ik kan je helpen om jouw persoonlijke en professionele doelen scherp te krijgen, zodat deze beter passen bij wie jij werkelijk bent én wat de organisatie nodig heeft.

Mijn werkwijze
Ik doe dit door je bewust te maken van wat voor jou werkelijk van belang is (jouw ambities en behoeften) in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Daarnaast werken we aan het vergroten van (zelf-)vertrouwen en exploreren we nieuwe mogelijkheden in gedrag en denken, om met meer energie en plezier betere resulaten te behalen.

In mijn rol als executive coach kijk ik met topondernemers mee, hoe zij op een meer authentieke manier invulling kunnen geven aan hun rol, waardoor zij deze met meer bezieling, energie en resultaat kunnen invullen. We bekijken hierbij zowel het persoonlijke als inhoudelijke vlak.

Mijn inspiratie
Menselijk gedrag en menselijke verbindingen binnen en buiten organisaties inspireren mij al mijn leven lang. Dat is de reden waarom ik opleidingen op het gebied van psychologie, communicatie en management heb gevolgd bij diverse organisaties in Europa en de USA. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn: Marshall Rosenberg, de grondlegger van het gedachtengoed van ‘Non Violent Communication’; Marijke Lingsma voor haar pragmatische coachwijze en helderheid en Stephen Covey voor het leggen van de verbinding tussen doelgerichtheid en je eigen inspiratie.

Ervaring ‘in de lijn’
Ik kan terugkijken op meer dan 10 jaar managementervaring in business-to-business en overheidsmarkten, werkend met multiculturele teams in multi-nationale organisaties – waardoor ik gemakkelijk aansluiting kan maken met de realiteit van alle dag, waar managers mee te maken hebben. In mijn rol als trainer en coach werk ik eveneens geregeld binnen de zorgsector, bij de overheid en het onderwijs.

Ondernemer
In 2000 heb ik één van de eerste coachingsinstituten in België opgericht (School for Coaching), waarvan ik tot oktober 2014 aandeelhouder was. Sindsdien werk ik onder mijn eigen naam, heb ik het Centrum voor Verbindende Communicatie opgericht en maak ik deel uit van diverse samenwerkingsverbanden.

Proven performance
Ik ben gecertificeerd coach & trainer bij het CNVC (Center for NonViolent communication).

Kosten
Ik nodig je van harte uit contact met mij op te nemen met je vraag en ik zal zullen je de tarieven graag toelichten.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie
Bel (+31 (0)6 429 572 66) of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens

Jenny Giezeman
Coaching & Leadership
Burggravenlaan 155
2313 HR  Leiden

Tel.: +31 (0)6 429 572 66

Mail: jennygiezcoach@gmail.com

Nuttige links