Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Jaartraining De Reis

 

Jaartraining De Reis

Data eerstvolgende training(en)

Voorjaar 2023:
12 en 13 maart 2023
16 en 17 april 2023
14 en 15 mei 2023
11 en 12 juni 2023
9 en 10 juli 2023
10 en 11 september 2023

De jaaropleiding De Reis is gericht op:

  • het leren van Geweldloze Communicatie op een diepgaand niveau
  • het integreren van Geweldloze Communicatie in je (professionele) leven
  • een deeltraject van het proces om gecertificeerd trainer te worden

In deze jaartraining gaan we met een vaste groep tot zestien personen gedurende zeven maanden op reis. Tijdens deze training, die van start gaat op 14 maart 2021, gaan we op exploratie om Geweldloze Communicatie te leren, te integreren en te leven.

Reisplan

Het reisplan van de jaaropleiding ziet er als volgt uit:
‘Op weg’
Een ieder stippelt zijn/haar eigen pad uit voor de reis én we verbinden ons met de gezamenlijke tocht.

‘De afdaling’
Je gaat aan de slag met de oordelen over jezelf en wat dat zegt over je dieperliggende gevoelens en behoeften: op zoek naar jouw kern.

‘Door berg en dal’
Being me, loving you – waarbij we aan de gang gaan met nabije relaties en het helder krijgen van de beelden die je hebt over anderen en het effect hiervan op je (professionele) relaties.

‘In eigen kracht’
De nadruk ligt op het in je eigen kracht (gaan) staan en wat je in de wereld neer wil zetten op persoonlijk en/of professioneel terrein.

‘De terugkeer’ en ‘Integratie’
De aandacht is gericht op het integreren van het geleerde door stil te staan bij je eigen reisverhaal en hoe je dit concreet vorm gaat geven in je dagelijkse (werk)leven.

Reisdoelen

Je bent van harte welkom op deze reis als je één of meer van de volgende doelen hebt:

  • Je wilt je bewustzijn over jezelf en je handelen vergroten
  • Je wilt Geweldloze Communicatie inzetten in je werk (bijvoorbeeld als trainer, verpleegkundige, consultant, leidinggevende, leraar, coach, opbouwwerker, ondernemer etc.)
  • Je wilt je (professionele) relaties verdiepen en daarbij Geweldloze Communicatie toepassen
  • Je wilt in het ‘hier en nu’ je eigen behoeften helder neerzetten én open blijven voor de behoeften van de ander in een ondersteunende groep
  • Je wilt een stap maken om gecertificeerd trainer te worden

Vorm van de jaaropleiding

In de jaaropleiding gaat het erom Geweldloze Communicatie te leren, te integreren en te leven. Daarom zal de nadruk tijdens alle oefeningen en interacties liggen op het toepassen van het proces van Geweldloze Communicatie én het bewustzijn daarvan voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We zullen afwisselend werken met de gehele groep, in kleine groepjes, tweetallen en individueel. Er zullen intervisie groepen worden gevormd waarmee ook tussen de blokken wordt gewerkt aan de thema’s die op dat moment aan de orde zijn.

Informatie over de trainer

Mijn naam is Jenny Giezeman en ik neem jullie graag mee op deze reis. Ik werk als coach en trainer. Voor mij is Verbindende Communicatie niet zozeer een communicatietechniek, maar vooral een levensfilosofie en -houding. Door werkelijk open te staan voor wat voor jou en anderen belangrijk is, verbeter je de relatie met jezelf en ontstaan er relaties, waarin het vinden van oplossingen binnen handbereik ligt.

Praktische informatie

Aantal deelnemers: maximaal 16

Voorbereiding: verzoek is om minimaal 4 dagen eerdere training Geweldloze Communicatie bij een gecertificeerde trainer te hebben gevolgd.

Locaties en data:
De locatie van de training is Gebouw De Heuvel (Rotterdam).

Voorjaar 2023:
12 en 13 maart 2023
16 en 17 april 2023
14 en 15 mei 2023
11 en 12 juni 2023
9 en 10 juli 2023
10 en 11 september 2023

Tijdstippen:
In alle blokken starten we om 9.15 uur en eindigen om 16.30 uur.

Studiebelasting: Contacturen: 85, voorbereidingsuren: ± 25

Prijzen:

De deelnameprijs voor het jaartraject ‘De Reis’, bestaande uit 12 dagen training, bedraagt voor particulieren € 1.975,-. Voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie deelname betaalt is de prijs € 4.250,- (vrijgesteld van BTW). Als je zelfstandige bent (ZZP-er, freelancer etc.) bedraagt het tarief € 2.750,-(vrijgesteld van BTW).
Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Inschrijving:
Ai-opener ontvangt je inschrijving graag vier weken voor aanvang van de training ter ondersteuning van de planning. Je schrijft je in door een aanbetaling van € 100,- over te maken en het inschrijfformulier in te vullen.

Annulering:

  • Bij annulering door de deelnemer voor vier weken voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag teruggestort minus de aanbetaling van € 100,-.
  • Bij annulering na vier weken voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag minus de aanbetaling van € 100,- teruggestort als je zelf een andere betalende deelnemer vindt of je plaats door iemand van de wachtlijst kan worden ingenomen.

Meer informatie

Voor praktische informatie over jaartraining De Reis kun je contact opnemen met Ingrid Bouland op +31 (0)6 123 456 75 of een e-mail sturen naar info@ai-opener.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je bellen met Jenny Giezeman op +31 (0)6 429 572 66.

Contactgegevens

Jenny Giezeman
Coaching & Leadership
Burggravenlaan 155
2313 HR  Leiden

Tel.: +31 (0)6 429 572 66

Mail: jennygiezcoach@gmail.com

Nuttige links