Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

KMO-portefeuille

KMO-portefeuille

Jenny Giezeman Coaching & Leadership is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille in België.

De totaalsubsidie voor kleine en middelgrote ondernemingen bedraagt € 7.500,- per jaar (voor opleiding en advies samen). Hier lees je welke stappen je moet ondernemen om een subsidieaanvraag in te dienen en zo als kleine onderneming tot 30% van je advies- of opleidingskosten terug te vragen (20% voor middelgrote ondernemingen).

Ons erkenningsnummer voor opleidingen is DV0222.475.

Stappenplan:

  • Stap 1: Je sluit een overeenkomst met een erkende dienstverlener, in dit geval Jenny Giezeman Coaching & Leadership. Dat gebeurt aan de hand van een inschrijving of de opmaak van een samenwerkingsvoorstel.
  • Stap 2: Je doet een subsidieaanvraag via de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Opgelet: de aanvraag moet ten laatste 14 kalenderdagen na de aanvang van de prestaties of opleiding gebeuren!
  • Stap 3: Je aanvraag wordt automatisch goedgekeurd en je kunt gelijktijdig met je subsidieaanvraag ook jouw eigen bijdrage in de portefeuille storten. Het restbedrag stort je rechtstreeks op de rekening van Jenny Giezeman Coaching & Leadership.
  • Stap 4: Nadat de Vlaamse Overheid het nettobedrag gedeeltelijk heeft aangevuld, geef je de opdracht om het nettobedrag door te storten op de rekening van Jenny Giezeman Coaching & Leadership.

Met bijkomende vragen kun je altijd bij ons terecht via info@jennygiezeman.be of op +31 (0)6 429 572 66.

Contactgegevens

Jenny Giezeman
Coaching & Leadership
Burggravenlaan 155
2313 HR  Leiden

Tel.: +31 (0)6 429 572 66

Mail: jennygiezcoach@gmail.com

Nuttige links