Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen

Trainingen Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie gaat er van uit dat iedereen op zoek is naar fijne (werk-)relaties en biedt daarbij een manier van communiceren om op een diepere laag van gevoelens en behoeften te zorgen dat iedereen krijgt wat hij nodig heeft.

Tijdens onze trainingen word je je bewust van je manier van communiceren en leer je eisen vanuit oordelen om te zetten naar verzoeken op basis van gevoelens en behoeften. Daarbij leer je je ook in te leven in de ander om vanuit oprechte interesse te kijken wat er bij de ander leeft.

Kijk hier voor het aanbod in trainingen in Verbindende Communicatie >>

Coach-opleidingen

Coaching is een krachtige manier om mensen in beweging te brengen, en hen te begeleiden in het realiseren van vooraf bepaalde doelen. Als coach begeleid je de coachee in zinvolle en resultaatgerichte verandering.

De behoefte aan professionele coaching op de werkvloer stijgt. Tijdens onze opleidingen tot Coach ontwikkel je belangrijke, coachende vaardigheden. Daarnaast neem je ook je eigen normen, waarden, drijfveren en gedrag onder de loep. Dat alles gebeurt via een boeiende mix van interessante theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Kijk hier voor het aanbod in coach opleidingen >>