Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Trainingen Verbindende Communicatie

Trainingen Verbindende Communicatie

Introductietraining Geweldloze Communicatie
(2 dagen)

Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Hoe kom je van conflict tot synergie en van compromis tot win-win? Wil je je vermogen ontwikkelen om met lastige situaties om te gaan. Wil je leren communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten?

Kijk hier voor meer informatie >>

Verbindende Communicatie in je werk
(2 dagen)

Hoe kun je communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten?” “Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win?” “Hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie?

Kijk hier voor meer informatie >>

Vijfdaagse introductietraining
(5 dagen)

Ben je enthousiast over Geweldloze/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Dan biedt deze nieuwe introductietraining ‘De Vijfdaagse’ je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

Kijk hier voor meer informatie >>

Verdiepingstraining Impact van Empathie
(2 dagen)

Hoe vergroot je jouw empathiefactor: je inlevingsvermogen in jezelf en anderen? Hoe zorg je dat je voorbij ‘goed en fout’ gedrag kunt kijken? Hoe kun je tot een win-win komen zonder je eigen grenzen of die van anderen te overschrijden?

Kijk hier voor meer informatie >>

Leergang Verbindend Leiderschap
(10 dagen)

“De kern van verbindend leiderschap is empathie wat genoemd wordt als de belangrijkste competentie binnen organisaties voor de komende vijf jaar.”

Jouw intenties en kwaliteiten als leider bepalen voor een groot deel het succes dat je weet te realiseren. Ben jij een inspirator voor je teamleden, collega’s en samenwerkingspartners? En kun je bijdragen aan het optimaal realiseren van de organisatiedoelen én een mooiere wereld?

Kijk hier voor meer informatie >>