Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Graag verbind ik me oprecht met jou en jouw vraag, waarbij ik mijn passie voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling inzet om samen met jou te realiseren, wat voor jou persoonlijk, jouw team of organisatie passend en zinvol is. Met mijn begeleiding wil ik anderen ondersteunen in het realiseren van hun doelen.

Ikzelf en mijn klanten typeren mijn werkwijze als vertrouwelijk, warm, open, doelgericht en no-nonsense.

De sleutel voor een energiek en succesvol (werk-)leven is voor mij gelegen in communicatie. Communicatie waarin je helder bent over je eigen behoeften enerzijds en anderzijds oprecht bereid bent, om je in te leven in de behoeften van de ander(en). Alleen zo kan er verbinding ontstaan. Verbinding met jezelf – je bewust zijn van wat je doet, denkt, voelt en wilt – en van daaruit verbinding met de ander – wat doet, denkt, voelt en wil de ander?

Mijn overtuiging: zonder verbinding geen beweging (lees, geen vooruitgang).

Mensen en menselijke verbindingen binnen en buiten organisaties inspireren mij al mijn leven lang. Daarom heb ik opleidingen op het gebied van psychologie, communicatie en management gevolgd bij diverse organisaties in Europa. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn: Marshall Rosenberg, de grondlegger van het gedachtengoed van ‘Non Violent Communication’; Marijke Lingsma voor haar pragmatische coachwijze en helderheid en Stephen Covey voor het leggen van de verbinding tussen doelgerichtheid en je eigen inspiratie.

 

Ik kan terugkijken op meer dan 10 jaar managementervaring in business-to-business en overheidsmarkten, werkend met multiculturele teams in multi-nationale organisaties – waardoor ik gemakkelijk aansluiting kan maken met de realiteit van alle dag, waar managers mee te maken hebben. In mijn rol als trainer en coach werk ik eveneens geregeld binnen de zorgsector, bij de overheid en het onderwijs.

In 2000 heb ik één van de eerste coachingsinstituenin België opgericht (School for Coaching), waarvan ik tot oktober 2014 aandeelhouder was.

 

Ik werk als coach vooral rondom de thema’s authenticiteit, ambitie, assertiviteit, zingeving, verbinding maken met anderen, ontwikkelen van empathie en het (her-)vinden van jouw balans tussen je werk en privéleven.

Als teamcoach richt ik me vooral op het vergroten van het ondernemerschap van teams. Zowel de onderlinge samenwerking binnen het team als de samenwerking tussen leidinggevende en het team staan hierbij centraal.

In mijn rol als executive coach kijk ik met topondernemers mee, hoe zij op een meer authentieke manier invulling kunnen geven aan hun rol, waardoor zij deze met meer bezieling, energie en resultaat kunnen invullen. We bekijken hierbij zowel het persoonlijke als inhoudelijke vlak.

Ik ben gecertificeerd coach & trainer bij het CNVC (Center for NonViolent communication) en was voorheen ook gecertificeerd Professional Coach bij ICF (International Coach Federation).

 

Ik ben Nederlandse, woonachtig in Leiden.

Contactgegevens

Jenny Giezeman
Coaching & Leadership
Burggravenlaan 155
2313 HR  Leiden

Tel.: +31 (0)6 429 572 66

Mail: jennygiezcoach@gmail.com

Nuttige links