Jenny Giezeman Coaching & Leadership

Verbindend coachen en communiceren

Workshop Verbindend Coachen (webinar)

Workshop Verbindend Coachen (webinar)

Data eerstvolgende training(en)

n.n.b.

Verbindende Communicatie nodigt mensen in organisaties uit tot ‘empowerment’ door hen zelf verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gevoelens/behoeftes en voor hun gedrag. Daarbij ondersteunt Verbindende Communicatie om daadwerkelijk te luisteren naar jezelf en anderen. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van coachen: de gecoachte ondersteunen om haar/zijn potentieel te ontwikkelen door bij te dragen aan bewustzijnsontwikkeling.

Tijdens deze Workshop Verbindend Coachen maak je kennis met de specifieke Ai-Opener manier van coachen. Je krijgt een aantal handvatten aangereikt, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook kun je deze dag benutten om te beslissen of je onze Leergang Verbindend Coachen zinvol vindt in jouw eigen leer- en ontwikkelingsproces in je rol als coach.

Inhoud

Tijdens deze workshop:

  • Welkom & toelichting
  • Ervaringscheck
  • Verbinding met jezelf en elkaar
  • Focus van de coach op 3 behoeften
  • Patroon: het tegenovergestelde van ‘in verbinding reageren’
  • Waarom doen mensen/ik/de ander wat we doen?
  • Vragen & Feedback
  • Smaakt naar meer?

De deelnemers werken uitsluitend met hun eigen situaties tijdens de oefeningen, die we in de virtuele ‘breakout rooms’ zullen doen.

Trainer

Deze workshop wordt begeleid door Jenny Giezeman, internationaal gecertificeerd als trainer Geweldloze Communicatie. Zij heeft zo’n 20 jaar ervaring als coach en heeft één van de eerste coaching-instituten in België opgericht.

Data en locatie

n.n.b.

Live webinar

Nu aan (fysieke) bijeenkomsten beperkingen zijn gesteld en we tegelijkertijd niet weten wanneer de maatregelen worden bijgesteld creëren we virtuele manieren om bij te dragen. Onze ervaring met training via online platforms zoals Zoom, geeft ons vertrouwen dat we daarmee veel behoeftes van deelnemers in kunnen vullen. Vandaar dat we deze training nu ook als ‘live-webinar’ aanbieden.

Dit betekent dat één van onze gecertificeerde trainers met ondersteuning van een technisch persoon training geeft aan de groep deelnemers die zich heeft ingeschreven. Daarbij kunnen deelnemers zaken delen en vragen stellen in de hele groep, geeft de trainer uitleg, sluit zij/hij aan op wat er speelt en kunnen deelnemers (net als bij een fysieke training) in kleine groepjes oefeningen doen met elkaar. Het programma blijft daarbij, grotendeels, hetzelfde waarbij er natuurlijk enkele aanpassingen zijn omdat we ons niet in dezelfde ruimte bevinden.

Onze ervaring is dat het voor webinars belangrijk is de schermtijd in blokken op te delen om je te kunnen blijven concentreren. En, omdat de tijd efficiënter wordt benut, is het mogelijk dezelfde stof in minder tijd te doen. Vandaar dat de dagindeling van deze training als volgt is:

Blok 1: 09.00 – 10.30 uur
Blok 2: 11.00 – 12.30 uur
Blok 3: 13.30 – 15.30 uur

Praktische informatie

Qua prijs hebben we ervoor gekozen om een live webinar 20 tot 35% goedkoper te maken dan een training op locatie. We schatten nu in dat de kosten vergelijkbaar zijn met die van een fysieke training. Bij een live webinar heb je in de meeste gevallen een extra technisch persoon nodig voor ondersteuning. Aan de andere kant heb je geen locatiekosten.

De 20 tot 35 % korting heeft er vooral mee te maken dat we het op deze manier beschikbaar willen maken voor meer mensen, in een periode waarin velen (net als wij) in onzekerheid verkeren over hun inkomsten.

Investering:
Prijs voor particulieren € 100,-, voor ZZP-ers € 150,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 300,-.

Het maximum aantal deelnemers is 12.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie

Bel (+31 (0)6 429 572 66) of mail ons voor meer informatie.

Deze training is in samenwerking met Ai-opener (Nederland). Inschrijving geschiedt via hen.

Hier vind je uitgebreide informatie over de inhoud van de Leergang Verbindend Coachen.

Contactgegevens

Jenny Giezeman
Coaching & Leadership
Burggravenlaan 155
2313 HR  Leiden

Tel.: +31 (0)6 429 572 66

Mail: jennygiezcoach@gmail.com

Nuttige links